Nyttige spells
DU ER KOMMET TIL det rette sted. Ved hjælp af simple ingredienser som du har i køkkenet i forvejen lærer du at nedkalde forbandelser, skabe magiske hjælpeånder og trylle dit parcelhus om til et slot bevogtet af kæmpeegern.

Disse nyttige spells er udviklet af Quathron Christensen i samarbejde med Astma- og Allergiforbundet og den Radioaktive Forbrugerombudsmand.

FORBRUGEROMBUDSMANDEN begyndte desværre under arbejdspresset at blive enormt sær. Han gik først rundt med en handske lavet af hvide perler på den ene hånd, siden en sær silkemaske for næse og mund, og han lod sig utallige gange kosmetisk operere så han blev mere og mere eskimo. Han giver i dag sin far skylden for at presse ham til at blive verdens mest berømte Forbrugerombudsmand i en alt for tidlig alder.

Hans profil inde på Dating.dk hedder 'Miss Hanstholm', så nu ved du hvem du for en hver pris bør undgå.
Summon Rutebil
BESKRIVELSE: Denne spell vil fremtrylle en bus der kører mod Hovedbanen og derefter standser ved alle stop indtil Nørrebros Runddel. Inden du når så langt må du huske at stå af da bussen her forsvinder i en slugt som leder direkte til et boldrum i Helvede med 7000 børn i.

INGREDIENSER: Ranunkel. Sod. Gummisko. Kladdehæfte. Håb.

FØRSTE LEVEL: For de lave levels virker denne spell ikke i regnvejr (hvor der jo er allermest brug for den!) Den vil blot skabe en vandopløselig rutebil, der hurtigt falder fra hinanden og bliver til noget slask.

HØJERE LEVELS: Jo stærkere du er, jo flottere en bus kan du skabe. Vi har ord for at en level 18 magic-user engang fremtryllede en Papuga-bus med gode videofilm og et tørkloset af det pureste guld.


Magisk Røv
BESKRIVELSE: Din kæreste vil pludselig besidde en magisk røv. Den skal blot pudses, og den vil opfylde ønsker.

INGREDIENSER: Bacardi Lemon. WHAMs 'Make It Big'. Fluesmækker.

FØRSTE LEVEL: Pas på! Hvis du ikke sætter dig i respekt med det samme vil den opføre sig som en rigtig Røv: Du må gi' drinks og betale entré for den i én uendelighed, og når det så endelig er dens tur til at gi' og den SLET ikke kan sno sig udenom, er den pludselig smuttet ud af døren med en kleinsmed der har en BMW 320i holdende uden for på parkeringspladsen.

HØJERE LEVELS: På de højere levels er dette den vildeste spell. Typisk vil du først lade den Magiske Røv skabe flere numser. Derefter kan du ønske rigdom, berømmelse, og en nyindspilning af Matador med Danny Kool som Mads Skjern.
Magisk God Samvittighed
BESKRIVELSE: Det er ligemeget hvad du lavede i går. Lodret ligegyldigt! Når denne Spell først er fyret af, vil dine venner kun kunne huske en hyggelig aften i biografen og så hjem i seng. Pyh.

INGREDIENSER: Mosevand. 2 AA batterier. Bondeanger.

FØRSTE LEVEL: På de lave levels kan denne Spell ikke skjule din dårlige samvittighed hvis den har noget med dyrene i Zoologisk Have at gøre. Det gør den jo nærmest ubrugelig.

HØJERE LEVELS: På de højere levels er graden af tilgivelse så stærk at selv politikere kan bruge denne Spell. Vi bør minde dig om at når du fremsiger formularen skal du pege mod ægte Nord (ikke geografisk Nord). Hvis du fejler, vil en frygtelige skadevirkning opstå: Du bliver berømt for at have være indespærret i et hus i 100 dage, og derefter får du en glorværdig TV-karriere der strækker sig over næsten en hel aften. Derpå smides du i Vestforbrændingen.


Breath of Klaverlærer
BESKRIVELSE: Meget lidt vides om denne Spell, der er beslægtet med Breath of Fire, men vi mener at den fremtryller en morgenånde som kan pulverisere kampesten.

INGREDIENSER: Familiejournalen. Rullesteg. Horn fra enhjørning.

FØRSTE LEVEL: På de tidlige levels minder den mest om en 'Breath of Kørelærer' formular. Du kan få tulipaner til at visne og små børn til at blive gråhårede og miste troen på livet ved at ånde på dem, men så heller ikke mere.

HØJERE LEVELS: På de hårde levels har du i denne Spell et rigtig grumt redskab der på mange måder kan erstatte de mere gængse offensive spells i dit bibliotek. Du kan nu ånde gust på alt og alle, og de vil pulverisere.


Summon Forbrugerombudsmand
BESKRIVELSE: Fremtryller en Undead Forbrugerombudsmand der lystrer dig blindt. Afhængig af din alignment kan Forbrugerombudsmanden være: Stone, Fire, Water eller Fællesnordisk

INGREDIENSER: TV der ikke virker. Salvie. Pirrelig nisse.

FØRSTE LEVEL: Der skabes i starten relativt svage Forbrugerombudsmænd der kun lige kan sørge for at du får pengene tilbage for din defekte videomaskine. Siden kan du skabe de mere magtfulde 'Lightning' og 'Undead' Forbrugerombudsmænd.

HØJERE LEVELS: De sejeste Forbrugerombudsmænd suger evnerne fra de fjender de dræber. De vil automatisk dele sig i to nye for hvert finansår. Husk blot at fodre dine Forbrugerombudsmænd med råt kød for at holde dem aggressive.

Alexanderband