O l d   S k o o l 

  A B O R I G I N A L   G A N G S T A Z
 

ABORIGINAL GANGSTAZ er ganske vist ikke helt danske, men de har afgjort en dansk flava. Deres første plade 'Jægaz & Samlaz' indspillet på rødsten var et stort hit længe før vi på vores breddegrader overhovedet tænkte på at stifte Retsforbundet. Senere hen har de droppet hip hoppen og sidder nu i stedet dagen lang og trutter i lange, hule rør, fordi det giver folk medlidenhed med dem -- en karriere ikke helt ulig Klaus & Servants', i øvrigt.
 
Aboriginal Gangstaz nægter at indse, at tiderne har forandret sig og lever stadigvæk højt på disse Neandertalaz, som uddøde ved drive-by natural selection for 30.000 år siden. Tyndt! Og dog. Fedt!

  E K S P E R T E R N E    M E N E R :

SWIFTY G:
Old Skool så det basker! Uden Aboriginal Gangstaz ville dansk hiphop i dag være slemt på røven. Aboriginal Gangstaz gav Ulla Tørnæs alle hendes rim, inspirerede Run-FDB til at opfinde 'LokalBrugsen', og gav Peter A.G. sit efternavn. Du kan endnu nå at se dem live, da de varmer op for Tørfisk når en ny Skousen holder åbningsreception på lørdag. Respeeeeekt.


 

LARS fra Wu-Orangutang-Clan:
Ikke helt så fede som Original Gnagstaz men trods alt en lille smule bedre end Helgoland Badeanstalt, hvor jeg ofte hænger ud - jeg aner ikke hvorfor. Da Aboriginal Gangstaz holdt op med at spise andre homeboyz, solgte de ud. Men afgjort et OK band fra hiphop-øen. Og god idé at bygge Ayers Rock om til Amager-centret! Deres sound er afgjort en forgænger for både Run-FDB og store, terrængående motorkøretøjer.

 


  Print  Se alle   Næste