M e l l e m   S k o o l 

  D E   L A   B O L I G S I K R I N G
 

DE LA BOLIGSIKRING havde deres femten minutters berømmelse tilbage i 1989 med cd'en 'Vi vil i grunden hellere have boligsikring end fisse'. De tre drenge Knud, Flemse og Olle kom dengang med i Pengemagasinet med Mogens Rubinstein med deres krav om at få boligsikring for en gavekurv fra Magasin, som 'man sagtens kunne bo i, hvis det var.'
 
Boligiskring fik de ikke men til gengæld berømmelse og rigdom på hittet 'Kroner 453 min bare røv.'
 
Da de fandt ud af, at denne rigdom stod i vejen for deres muligheder for at få boligsikring, gav de alle deres penge til manden med xylofonen på strøget og opgav deres karriere. I dag får de igen boligsikring og ikke noget som helst andet, og de er glade endda.

  E K S P E R T E R N E    M E N E R :

MC Stråhat:
Dette crew var klart på toppen da de var stuvet sammen på et 9 kvadratmeter værelse hos en gammel dame på frederiksberg. Dengang var der ægte lidelse i deres rim. Nu rapper de mest om de blanke sko de har tænkt sig at købe på den sidste bankdag i måneden. Meget typisk karriereforløb.


 

SAD MONKEY
fra 'KIM Feat. HALLO':

Jeg har selv haft problemer med boligsikring -- Sundbyøster Boligforvaltning ville ikke godkende mine lianer som værende berettiget til støtte. Fair nok! Men jeg bryder mig faktisk ikke spor om De la B. Jeg vil meget hellere høre rapmusik om momsregnskaber og kørselsfradrag. Kald mig en crazy nigga! Men sådan er jeg altså født. Keep it real.

 


  Print  Se alle   Næste