E f t e r   S k o o l 

 O L'   D I R T Y   E K S T E R N   R E V I S O R
 

OL' DIRTY Ekstern Revisor startede i Deloitte & Touche i 1986 - snart blev disse crazy niggaz dog for meget for ham, og han fortsatte karrieren i Willis Pensionsrådgivning, hvor han blev kendt for sin kontroversielle opførsel -- han skal her b.la. flere gange have fejlarkiveret momsregnskaber og glemt at bære manchetknapper ved vigtige møder med klienter. 
 
Ol' Dirty, som vi kalder ham til daglig, har tre plader bag sig: 'Offentligt brugsbudget 1992,' 'Funkionærlovgivning 4 Ever' samt 'Pludselig Erektion på Torsdagsmødet'
 
Han har flere gange optrådt med Dansk Brancheforening i de hårde kvarterer i Klampenbronx og er kendt for at give sig 100%, når han holder oplæg på ledermøder. Hvad bliver det næste for Ol' Dirty? Personligt tror vi, at han bliver nakket af A Tribe Called Det Sociale Ankenævn. Men hvem ved? 

Vi anbefaler disse CDer:
-  'Pludselig Erektion på Torsdagsmødet' (1998)
-  'Styrer Kantinen' (2001)

  E K S P E R T E R N E    M E N E R :

Sune:
Jeg har simpelthen ikke tid. Jeg har lige lånt denher rigtig gode høvl. Skal ned på Vigerslev Allé i en fart og høvle pølsevognen dér ned til præcis 1/3 størrelse.
Hvad siger du? Ol' Dirty? Nå ja, han får tre stjerner med fra mig.


 

Vanilla Tis:
Ol' Dirty er min mand. Han laver en ny CD på sidste bankdag i måneden, HVER måned -- med det vildeste, bangin' G-funk. Drop da Bomb, D!

 


  Print  Se alle   Næste