K o s t   o g   R e a l   S k o o l 

 G H O S T F A C E   N I L L E R
 

DEN ENESTE RAPPER der slap med livet i behold efter den store viskelæderkamp, hvor både Psykopeter og Flemse Flem måtte sande at alle emcees er Born 2 Die.
 
Ghostface Niller udsendte sin første plade 'Et Liv Gjenoplevet i Erindringen' kun tre dage efter at han fik sit knallertkørekort. Pladen handler om hans hårde barndom i Klampenbronx, hvor S-toget ofte var 6-8 minutter forsinket. Ghostface Niller kom herefter en kort overgang med i Dansk Sprog- og Litteraturforening, men efter seks måneder måtte han sande, at der her ikke var tale om homeboyz, men litteraturforskere. I dag er hans tilknytning til DSL således på noget løsere basis, og han nøjes med at udgive og kommentere foreningens klassikerserie.
 
Ghostface Niller kan til daglig ses nede ved Q8, hvor han gasser op på sin knallert i ny og næ for at imponere Ho's. Det meste af hans musik handler for tiden om, at morgenmad så langtfra er dagens vigtigste måltid.

Vi anbefaler disse CDer
-  'Ghostface Niller Live i Dørtelefon' (1998)
-  'Gem Kvitteringen' (2001)

  E K S P E R T E R N E    M E N E R :

FNATTE:
Okay, gør dig selv en tjeneste: Få fluks fat i 'Ghostface Niller Live i Dørtelefon' -- CDen hvor G spiller for vildt ind i en crowd af dørtelefoner (4 stk. samt Stuen), der entusiastisk shout'er tilbage: 'Gå Deres Vej!' og 'Forsvind, kanalje!'


 

DJ Ambrosius Stub:
Ghostface Niller er en fætter som du ikke bør hyre til en børnefødselsdag. Men han har dog en del succes med at optræde ved begravelser i McDonald's-restauranter. Så-eeh... 

 


  Print  Se alle   Næste