E f t e r   S k o o l 

  K I R K E V Æ R G A Z
 

HAR DU HØRT om nadver-pushere og drive-by tilgivelse? Hvis ikke, har du ikke hørt om Kirkevaergaz, det største band i dansk teologi siden K.E. Løgstrup'n'Pepa.
 
Kirkevaergaz drøner gerne rundt i Avedøre i en åben vogn, der sætter et tykt spor af myrrha og røgelse efter sig. De er klart mere wacke end både Grundtvig-possen og Indre Mission-possen, som de gentagne gange har disset på det grummeste i 'Tidevaerg' - et forum, som skabelsesteologaz ofte bruger til at sprede ordet om, hvad der er kool og hvad der ikke er.

Kirkevaergaz lirer ofte svedige rim af sig á la 'En hyrde-ho est jo, og blandt din faders faar gik første uskylds-aar' -- således er Kirkevaergaz de eneste rappaz der rapper med dobbelt a og oe i stedet for ø. Kirkevaergaz er bare 'skide' fede -- for nu at bruge et af de unges egne udtryk!

  E K S P E R T E R N E    M E N E R :

DJ Overbid:
Min sweater trevlede op efter at Kirkeværgaz havde frelst den sølle TO gange. Det holder bare ikke. Brug hellere dine penge på en CD med Ol' Dirty Ekstern Revisor....


 

MC Bondeanger
Næsten ligeså godt som kristen dødsmetal. Som kristen alligator kan livet være svært, fordi det er så svært at opdrive en ærlig oblat i disse sumpe jeg flyder rundt i. Som alligator bliver man tit taget for at være skriftklog, og mange folk kommer til mig og vil have udlagt åbenbaringen. Så åbner jeg mit gab og gnasker dem i mig. OK, det er ikke Jesu Kristi blod, men det er da rimeligt tæt på. Kirkevaergaz er mine niggaz.

 


  Print  Se alle   Næste