E f t e r   S k o o l 

  S N O O P   I L D E R   I L D E R
 

SNOOP ILDER ILDER blev fundet flydende i en sivkurv på Skjern å. Han var på det tidspunkt 22 år gammel og vidste ikke andet, end at 'han var blevet fortalt, at han skulle passe på den Store Ilder' (citat fra: 'Et liv uden ildere. Snoop Ilder Ilder's egen historie fortalt til Bodil Cath') Næste dag indspillede og udsendte SII sin første plade, 'Vil du med i cirkus' som var en forvirret mellemting mellem en invitation til cirkus og dødstrusler på det vildeste.
 
Siden har Snoop Ilder Ilder opgivet sin karriere som emcee til fordel for et job i pålægs-branchen. Det giver iflg. SII 'mere respekt, flere Ho's, øget dødslængsel'
(Citat fra 'Dræb mig - nu. Snoop Ilder Ilder i ilden.' Af Bodil Cath)

  E K S P E R T E R N E    M E N E R :

Snafu 'LL' Knefsdal:
Der er masser at hente i Snoop's produktion. Min favorit er CD'en 'Ilderstyle', hvor Snoop Ilder Ilder kommer ned fra Sinai-bjerget med to flammende auberginer hvorpå der står, 'Du må ikke begære andres Bitchez' og 'Hvis du slipper mink løs herinde, er du tifold wack'.
Sådan!


 

ANTON:
Anton gnaske i Snoop CD. CD være okay. Ikke super, men okay. Anton meget hellere have frugt. Anton snart have fødselsdag. Snoop få fire stjerner af Anton.

 


  Print  Se alle   Næste