M e l l e m   S k o o l 

  U L L A   T Ø R N Æ S   &   R A K I M
 

HVER FOR SIG er de henholdsvis gangsta & politisk ordfører for Venstres folketingsgruppe. Når man putter dem sammen bliver de det vildeste der er sket for dansk hip hop siden Kølig Kaj bar glødende kul for Harald Blåtand. Rakim scratcher mens Ulla Tørnæs med sin messende, nasale stemme beskylder socialdemokraterne for at spille dobbelstpil og være usaglige.
 
Ulla Tørnæs & Rakim sampler James Brown, Peter Brixtofte og Hans Hækkerup, og deres tekster handler gerne om det formålstjenstlige i at stræbe mod en minimalstat og give plads til det private initiativ. Craaaazy niggaz! På deres seneste plade, "Ned med Christiania! Op med Bilka i Hundige!" freestyler Helge Adam Møller i næsten 5 kvarter. Det er 6-8 minutter for meget, mener nogen. Ikke os!

  E K S P E R T E R N E    M E N E R :

Eazy K:
Det var tider da Ulla Tørnæs stod frem i TV-Avisen og beskyldte Europaparlamentet for at være Sucker MCs. Og det var stort, stort da Ulla gav Farums borgmester en drive-by Næse. Eller var det? Ulla får sølle 1 stjerne herfra, og en billet til Vandland. Bassinet er forhåbentlig fyldt op med tis.. Ellers kan det hurtigt blive det


 

Swami-G:
Jeg tilstår -- jeg er en foool for Ulla Tørnæs. Engang gravede jeg mig ned i sand og trak kun vejret syv gange på ni måneder for at imponere hende! Men hun så det ikke. Jeg elsker hende så højt, at jeg ikke drømmer om andet end at få lov til at brænde hendes lig ved Ganges' bredder. Men nok om mig! OG dog -- jeg har netop lagt sidste hånd på en række svedige tunes, der handler om at cruise rundt på æsler i Bombays forstader og hoppe helt vildt på dem, så de gungrer op og ned imens… Jeg styrer for vildt.

 


  Print  Se alle   Næste