Før i tiden var det risikabelt at bruge et kontaktbureau. Man måtte lide sig igennem endeløse stearinlys-middage med personer uden hovede, spejderførere i lædertøj og giftelystne rejekællinger på et kvart ton.

Sådan er det ikke mere! På vores side kan du med lethed se fotografi og beskrivelse af din kommende kæreste, og derved vrage og vælge. I denne måned er kun gaaaanske få af dem fisk!

SVEND PÅ LANDNAM
Tollund-området: Huld og væn pige søges af svend så bold. Mine interesser: At ofre, blote og beride min smækre ganger. Jeg har givet orm og gam deres bane og har været på både tinge og landnam. 
Du må gerne kunne lide Gnags.
 
Højde: 72 cm
Vægt: 8 kilo
Krop: Desværre, nej
Uffehinspage@hotmail.com

KASSERET TUN
Hele landet: Kasseret tun søger pigebekendtskab. Jeg er til lange ture langs stranden, biografbesøg og destruering på Vestforbrænding. Du skal være: villig til at gyde i Kattegat hurtigst muligt. Kun fotosvar.

Højde: 72 cm
Vægt: 8 kilo
Bil: Nissan Pajero

FRÆK SVÆRM
Middelfart: Går du og længes efter en sværm i dit liv ? Så skriv til mig. Jeg er en buttet alenesværm på 45 somre, der savner nogen at dele alting med - dog ikke mit nektar. Du kan få dit eget nektar. Jeg elsker især DJ Alligator Project og film med Aksel Strøbye. Tag med mig i biffen. Du betaler naturligvis billetterne. 

STRUNK BLUSEL, KBH.
København: Ældre Mand i 8 dele søger ditto Fruentimmer til at bole som besat bag Kongens Ryg. Jeg er til: Promenader langs Voldene, Bal, Skørlevned og længere Ophold på Hjul og Stejle på Kongens Nytorv. Skriv til mig! Med Tænderne vil jeg flå Særk og Lædervams af dig, og du skal se min Blusel så strunk.
  
Det kommer til at gøre nas!
Struensee@hotmail.com

BLÅTÅRN KALDER
Hej alle fyre!! Efter 35 år i Blåtårn er jeg nu ved at være klar til at fyre
den for vildt af på Enzo. Min yndlingsmusik: Monteverdi, Prætorius, Gesualdo og DJ Alligator Project. Lidt om mig selv: jeg er meget up-to date med hvad der sker inden for modeverdenen, især hvad angår særk og lædervams. Jeg hækler gerne som en galning, mens jeg brøler Davids salmer højt for mig selv. Hvis jeg lyder som et fruentimmer for dig, så skriv lidt om dig selv og giv det til skarpretteren på Kongens Nytorv. Det bliver for vildt!

2250 SOMRE
Hvad så piger! Jeg er en fyr på 2250 somre, som er klar på det hele. Jeg er ekstremt veludrustet og kan køre hele natten. Dig: du er vild i varmen som mig og klar på at prøve noget nyt. Du bor gerne i Tollund-området og elsker at fyre den for vildt af på Silkeborg Museum. Det skal lige siges, at jeg efter en ulykke i forsommeren år 143 desværre fik skilt hovedet fra kroppen.
 
Ellers næsten som ny! Tollundsvinet@hotmail.com

HYPHYP ISLAND
Halló! Ég vil prófa eitthvað nýtt. Að vísu er ég í sambúð en vantar tilbreytingu... Langar að spjalla við einhverja (í gegnum tölvupóst, spjallrás, síma jafnvel? Veit ekkert um þetta.) og kannski eitthvað meira. Hyphyp.
 
Svend Tveskæg, kabine 7, Island.

FRUENTIMMER SGR. OPTUGTELSE
Min Herre! Tilveyebring Deres Kierlighed, og vi skal ligge i Horseng. Der skal hyppes, i denne Maaned koster det blot 20 Rixdaler. Jeg forlanger, ja kræver, Optugtelse. (OBS! Fordærvelige Urtegaardsmænd og Folk med den tærende Syge har ingen Interesse.)
 
Hilsen Gunhild

BELIG MIG I LØNDOM
Guds Død! For 3 Skeppe Hartkorn er der hos Anne Jensdatter udi Slaug Herred frit valg paa alle Hylder. Jeg er en skændig Baboon. Optugtelse gives. Hoc faciendum et illud non omittendum!
 
Anne Jensdatter, Horkvinde


Alexanderband