AFSKYELIGHED HINSIDES ÅRHUNDREDERNE

Allerede i det 8. århundrede f.Kr. blev det opdaget hvor sjovt det er at sætte ild til My Little Pony-dukker og se dem smelte.

Mange arkæologer og historikere mener i dag at kunne påvise, at den vestlige civilisation simpelthen startede med fabrikationen, ildpåsættelsen og smeltningen af disse små gule, røde og lilla heste med gult, rødt og lilla hår, og mange af dem mener sågar at vi, den dag vi holder op med at fremstille og smelte disse heste, alle vil falde døde om på stedet uden at nå at sige et ord.

Den ægæiske konge Flemmingos lod i 445 f.Kr. det store My Little Pony-Tempel i Efesos bygge. Det var hans vilje at der skulle fremstilles noget der var så vammelt, at det ville huskes i årtusinder. Og han fik sin vilje. I næsten 2500 år, fra templets opførelse til den første Popstars-audition, stod My Little Pony-Templet i Efesos som det mest forfærdeligt ulækre menneskeheden har frembragt.

VEN ELLER FJENDE?

Kolossen fra Fakta stod ved kasse 2 i Fakta på Belgdamsvej i 600 år, indtil den ikke gad mere, og gik hjem for at spise slik - den maule sæk.

Ingen ved hvad kolossen laver i dag, men en gang imellem lyder der høje gungrende lyde fra Sydhavnen, hvor det siges at Kolossen ligger i et kælderrum og ser Oprah Winfrey-show og af og til spyr vand fra sit åndehul.

En ny kolos er siden kommet til, som dagligt fodres med 600 kilo hø for at opretholde vægten. Dens afføring alene vil om ti år danne et kontinent på størrelse med Asien, og lugtende ca. ligesådan.


MODNE BUMSER SOM ALDRIG ER BLEVET PRESSET UD

Historikeren Ulla Jensen, der i 1998 tog på rejse i Valby for at afdække hidtil uopdagede steder og kortlægge hidtil ukortlagt terræn, skrev i sin dagbog:

"Jeg hauffer i Valbüe opdaget noget ganske interessant og hidtil uset - uden Tviffel en Rest af en for længst uddoed Civilisation - raekke paa raekke af Alkoholikere, haengende ved hinandens Side, og overbegroet af Mos og Slyngplanter, baerende Poser fra Fakta, med Hunde der hauffer Toerklaeder og Qvinder der saare ligne Maend. Jeg overhoerte deres Konverseren og sloges af Forundring - thi der var éen der skjyldte en anden 300 Rigsdaler og raabte hoejlydt derom, og éen der havde vaeret paa Bissen og faaet afslag paa Invalidepension og som foelge deraf var i ustadigt Humoer. En anden af disse Skabninger haffde sejlet paa de syv Have og spurgte mig, om jeg haffde en Skjilling til en toerstig Mand."


MYSTISKE KOSTRÅD FRA FARAOH KHEOPS

Der har længe været tale om et hemmeligt gravkammer i kong Kheops' madpyramide i Giza. Hvad ville man finde der?

Lakrids-snørrebånd? Pølser i et glas med brunt vand fra Aldi? Ingen ved det. Og det er godt så.

Mad-pyramiden blev opført år 2.500 f.Kr. uden nogen som helst god grund, og den står der endnu i dag og vidner om, at vi mennesker helt klart en gang imellem har for meget tid mellem hænderne.

Mange historikere siger dog at madpyramiden i Giza var et propaganda-nummer: kong Kheops ville have sine slaver til at spise sand fordi det var billigt og let at skaffe, og fuppede dem til det ved at bygge madpyramiden der jo som bekendt siger, at sten og sand er de vigtigste fødekomponenter, som vi skal spise rigeligt, tit, og ofte.

Måske, måske. Men en dag vil slumstormerne storme Kheops' mad-pyramide og bygge et nyt Haveje, og denne gang vil det blive stående, vil det nemlig så, ja det vil!!!


Af Sune og Esben  
Marts 2003  
Til Vidundere - side 1

Alexanderband