HAMMERSLAG -- Hvad Er Din Kæreste Værd?

1. Lys ind i øret på hende med en lommelygte og sig "hm hm" med kendermine. Hvis der sidder egern, småsten, trampede heksehyl ell. lign. derinde, er det et tegn på generelt dårlig vedligeholdelse, og du bør være meget varsom i en eventuel handel. 4. Hjernen: Der diskuteres altid om hjernens vigtighed. Det er stærkt modebetinget om en god hjerne kan lægge til den samlede pris. Markedets tendens lige nu kræver, at hun mindst skal kunne tale, og hun skal kunne spise selv, hvis du vil have en toppris for din kæreste.
2. Spær gabet op på hende og tjek hendes tænder, det giver et sikkert fingerpeg om hvor mange kilometer hun har gået. Lad være med at kigge på triptælleren, den er for let at fuske med, og ofte ser vi at den er blevet skruet tilbage ad mekanisk eller elektronisk vej. 5. Ryk i arme og ben, for at se om de sidder ordentligt på. Hvis noget falder af, eller noget viser sig at være lavet af papier maché, skal du ikke handle.
3. Tjek benene. De skal være lige, og der skal være to (2) af dem. Som markedet ser ud lige nu, er benene en uomgængelig faktor, hvis prisen skal svinge sig op over de første 100.000 kr.