Til side 1
Computer Spil

BeskrivelseSystem kravScreenshots
BOGBUS SIMULATOR 2000

Et fantastisk realistisk spil, hvor du som ung og progressiv bogbus-chauffør skal sørge for at give mennesker i provinsen - hvoraf mange bor langt væk fra et regulært bibliotek - chancen for at låne bøger og undervisningsmaterialer. Undervejs vil du komme ud for dramatiske situationer, der for alvor vil teste dine evner: f.eks. højre vigepligt og en kunde, der har glemt sit lånerkort. Du skal også finde en god pensionsordning og et sted at tisse. I løbet af år 2001 vil der komme både en Bogbus Missionpack og add-ons i form af nye bøger. Spillet har både single-player og multi-player med op til otte bugbusser i samme by.

Windows 9x,2000,NT
800 Mhz.
128 Mb-ram
600 Mb hd
Sb16 kom. lydkort

Understøtter:3dfx,D3d


Download her
DOS 6.2.2

Et utroligt spændende spil lidt i stil med de gamle text-adventures. Du spiller dig selv, en ung computerbruger, som skal finde vej fra DOS ud tilbage til Windows. Undervejs kommer du i kontakt med filer og directories og mange andre spændende eventyr. Du vinder ved at skrive Exit.
8 Mhz.
1 Mb-ram
6 Mb hd


Download her
BREAKING THE WAVES - THE GAME
NB: Virker kun til windows 3.1

I computer-spil udgaven af Lars von Triers storfilm skal du først flyve arbejderne ud til boreplatformen. Pas på at de ikke falder i vandet, da dette vil koste dig et liv. Når arbejderne har hentet olie op - hver olie-dråbe giver dig 1 point - skal du flyve olien ind til land. Din helikopter kan max. bære fem dråber olie, ligesom i filmen. Der er ekstra liv for hver 1000 point.
Specielle funktioner: To sværhedsgrader, sound on/off og pausetast.

Windows 3.10
25 Mhz.
4 Mb-ram
1600 Mb hd
Sb16 kom. lydkort

Understøtter:Skærm


Download her
MASTER OF SHAWARMA

Du er Haghbin, en tyrkisk mand midt i fyrrene, der beslutter sig for at tage et lån i sin campingvogn og starte en shawarma-bar. Du starter med et enkelt sted på Nørrebro, men kan så - i civilisation-stil - begynde at brede dit shawarma-imperium ud over hele byen. Grundet en computer-fejl kan du også bygge i vandet. Der er dog også rollespils-elementer i spillet, således kan din shawarma-mand være good, evil og neutral, ligesom du selv kan vælge, om han skal være orc, elf, paladdin eller magician. Vælger du at være magiker, kan du lære nogle ret magtfulde spells, f.eks. "Magical Falaffel" og "Burger menu med mellem cola". Den sidste spell du lærer er "Body Shawarma".
Et godt tip: ansæt din fætter som medhjælp, han arbejder for en tyver i timen, sort.

Windows 9x,2000,NT
300 Mhz.
32 Mb-ram
180 Mb hd
Sb16 kom. lydkort

Understøtter:D3d,OpenGL,HAL


Download her