For nogle uger siden...

modtog vi i Alexanderbands kontorer der jo, hvis nogen skulle være i tvivl, er situerede i Alexanderband-bygningen ved Knippelsbro (der står Nordea udenpå, men det er en stavefejl) - et opkald fra en fortvivlet Hofmarskal. Det gør vi tit. Men denne gang var det åbenbart noget særligt.

"Det er en katastrofe! Carl-Mar Møller vil ikke arrangere det kongelige bryllup alligevel! I må træde til! Hører I?! TIL!!"


Vi var straks på

Alexanderband har gennem tiderne arrangeret mange folkefester. Husker I folkefesten, da Jørgen Mylius besluttede at kalde sig Jørgen DE Mylius? Det var os. Og folkefesten da Linie 3 sluttede deres sidste turné og lovede ikke at optræde sammen igen i fem år? Også os. Bortset fra den dag Lars Larsen sendte sin selviografi ud, har danskerne aldrig været så feststemte.

Nå, men nu skulle vi så i gang med at forberede en ny fest, et fantastisk jublende gilde for hele Familien Danmark, der skulle overgå ALT i verdenshistorien. Det tog os et kvarter, så var planen på plads. Så gik vi ned efter snoller.

Sådan her kommer den 14. maj til at forløbe.


Klokken 9.00
Dagen starter


Først skal det kommende ægtepar hyldes. Det sker på Amalienborg Slot, og til stede er - for første gang i historien - også bortgangne konger. Ja, du læste rigtigt. For at få folkefesten rigtigt i gang har vi besluttet at skænde samtlige kongegrave, så de jordiske efterladenskaber af alt fra Gorm den Gamle til Kong Frederik den Niende kan modtage folkets hyldest.

I øvrigt et lille kuriosum: da vi brød Dronning Ingrids grav op fik vi en overraskelse, da guldhornene pludselig skinnede os op i ansigterne. Hvordan i alverden var de havnet der? Vi spørger ikke, så vi undgår svar vi ikke kan tåle.
Klokken 11.00
Gennem byen


Nu starter bryllups-kortegen sin kørsel rundt i den fest-pyntede by. Først ned ad Istedgade, til Hawaii-bio, hvor en kabine i dagens anledning er blevet forgyldt. Leila, servitricen på stedet, vil tage imod parret kun iført en elefantorden. Der vil blive skænket fræk øl og i øvrigt ydet fuld diskretion. Denne del af turen kan vare alt fra 3 minutter til ca. 2 timer.

LAD OS FØRST SE PÅ RINGENEKlokken ca. 12.00
Bodega Skænken


Så kører vi videre, ned til Bodega Skænken, hvor kongeparret kan score to tuborg til en tyver (det er fast pris helt til kl. 16.00.). Prinsesse Mary kan her sidde og prøve lykken ved spillemaskinerne, mens Frederik og Prins Joachim får sig et slag royalt Meyer. Hvis Frederik vinder, får han Mary, og retten til at regere landet. Taber han, må han tage Alexandra, og Joachim tage over.

Sådan har det været skik og brug i danernes land i årtier, og den skik vil Alexanderband ikke ødelægge.Klokken 14.00
Ös-Kebab


Hurtigt ind på Ös-Kebab på Nørrebrogade for en kebab-menu og falafel.

Kloken 14.30 kastes det hele op ude på toilettet, mens livgarden spiller.
HVILKEN KJOLE SKAL MARY HAVE PÅ?

Alexanderband