Længe har fodboldverdenen været præget af reaktionære tendenser. Det har været konservative, pengegriske mænd der har beskyttet fodboldsporten mod enhver form for nytænkning. Resultatet er blevet at det er sjovere at se gamle mennesker løse kryds-og-tværs end det er at se på moderne fodbold.

Men det er forbi nu. FIAF har for nyligt sat sig ned og gentænkt hele fodboldspillet. Hvorfor ikke smide nogle tapir ind på banen? Hvorfor ikke lade spillerne gå på stylter? Hvorfor ikke plante majs foran målfeltet?

FIAF's generaldirektør Torvald S. Blatter er således blevet sat i en tænketank - han blev låst nede i en kiste i 14 dage og kun fodret med kål. Han måtte først komme op igen når han kunne diske op med noget bedre end den sport der hænger os alle sammen ud af halsen, og som vi tager på lange busture for at undgå.

Og se, således blev det.

Her er 'Rumble Pack 2002' udvidelsen af de officielle fodboldregler. Og flere af dem indeholder tun.


"Hvis en spiller, hvis navn begynder med H eller B laver frispark, skal han pynte banen med My Little Pony-dukker, indtil dommeren nådigst skønner at nu er banen hyggelig nok."

Billedet her er fra en kamp i Manchester for nyligt, hvor David Beckham fældede en modspiller med knopperne først. Først da han havde placeret 1200 af de små bæster rundt omkring i græsset, blev kampen fløjtet i gang igen.

Det var da blevet januar.

Efter kampen fik spillere og publikum til stor jubel lov til at spise alle de dukker de kunne.


"Hvis en spiller fra et gustent skodland misser et straffespark, skal han bide længe og hårdt i tun."

Denne regel er åben for fortolkning. Hvad er "et skodland"? Hvor længe er "længe"? og hvad er "tun"?

Alt dette bestemmes af dommeren. Svarene er, som oftest: 1) Lande, der har sabler på deres flag 2) Til Ún af dem ikke kan stå, og 3) En fisk, for satan.

Her ser vi den Saudi-Arabiske målvogter Al Farun. Han udtalte bagefter: "Det var slet ikke så slemt. Den smagte lidt af lakrids!"

 

 


"En spiller, der filmer et straffespark, eller taler for meget og for længe om at tage i tombola, skal vandes med den grimme vandkande."

Det er en slem straf, og kanden er fandeme grim, men så kan de lære det.

Ved scenen vi ser her var det Cameroun's spiller Bakke, der blev taget i at tale om, hvor fedt der er i hans fætters tombola i Guinea Bissau.

En mission blev med det samme sendt ud, kom tilbage med tidender om, at tombolaen var en lorte-tombola, og straffen faldt prompte.

I dag er Bakke faldstamme i et lejlighedskompleks i Khartoum.

 


"I dommerens tillægstid kan han frit vælge at sende en bogbus ind på banen."

Bogbusser har længe været store i vandpolo, skak og Vordingborg, så hvorfor ikke i fodbold? Ja hvorfor ikke.

Nogle af spillerne vil finde deres skæbne under bussens nådesløse hjul. Andre vil finde underholdning og lærdom i dens bøger om ballet, slægtsforskning og dyrehold. Alle bøger skal afleveres efter 14 dage, ellers er der off-side.

Hvis der ikke er scoret i overtiden, skal bogbussen skyde straffespark. Hvis den scorer er det fordømt.

Hvis en bogbus filmer et straffespark, eller ruller rundt i smerte selv om det ikke gør specielt nas, så skal den slås med tun.

 

"Det er OK at lave mur af Mycerinus."

Mycerinus regerede som Farao i det fjerde dynasti omkring år 2200 fvt. Og spillede i AB, Parma og Udinese. Efter hans død blev det populært med have-Mycerinus'er. Da vi har tonsvis af dem, er det i orden at bygge mur af dem ved frispark.

Går bolden i mål efter at have ramt Mycerinus eller hans kone Khamerernebty, tæller målet for enten 100.000 eller Ún 100.000'ende del, alt efter hvad dommeren synes.

Hvis en spiller ved et vanvittigt tilfælde hedder Mycerinus, skal han bide hårdt og længe i tun."Hvis man vinder Champions' League får man hån og skam og skal rydde op efter alle de andre kampe. Til gengæld får man en Mr. Swing King-LP, som man må beholde."

Her ser vi Oliver Kahn holde Gnags' tidløse mesterværk op. Dette efter en kamp mod Milan, der endte 122-121, alle selvmål.

"Jeg ønsker at dø", hviskede en stolt og triumferende Kahn efter ceremonien til pressen.

Holdet der vinder verdensmesterskabet får Danny Kool-CD'en 'Styrer Verden', så kan de lære det.


Alexanderband