VI ELSKER FILM – og har du det som os, er du kommet til rette sted! På disse sider præsenterer MANOS alle sommerens store biograf-hits: I, ABE - INGRID vs. LILLEBROR - DIARRÉDEVIL...

Vort ekspert-panel er også på plads med knivskarpe kommentarer til filmene.

God fornøjelse !I, ABE    er en højoktan science-fiction film med stjerneskuespillere og et brag af et plot:

Året er 2035. Børne-CDen "Åh, Abe" er blevet vanvittigt populær. Så populær at hele Danmark er begyndt at holde aber som husdyr.

Aberne rulles ud fra centralt hold, og efterhånden er der aber i alle hjem. Danskerne føler sig imidlertid helt trygge ved disse husdyr, da aberne er underlagt tre ubrydelige regler:

    1. Abe må ikke udgive flere CDer
    2. Abe må ikke slå ihjel
    3. Abe må ikke kaste med afføring

Kun én modig mand er abe-skeptiker: Detektiv Spooner (Will Smith) bliver tilkaldt for at opklare et mord på abe-fabrikken. Her viser det sig hurtigt at én af aberne er blevet sindssyg – og lokker de andre aber med på unoder.

Snart bliver jægeren selv den jagede, og Detektiv Spooner må bruge al sin snilde for at lænke samtlige 10 millioner aber til en gigantisk lirekasse, hvor de kan stå og danse for småpenge uden at være til fare for mennesker.

Hønse
Rød, opsvulmet bagdel...

LÆS MERE  
DIARRÉDEVIL    Til daglig er Matt Murdock en simpel ballonskipper – et gennemsnitsmenneske som alle andre. Men når en forbryder går løs uden at få straf, får han pludselig meget dårlig mave og må straks søge en telefonboks, hvor han kan iføre sig sin røde gummidragt, og ble.

Han bliver: Diarrédevil.

Han flyver nu ud i byen for at sprede sit fæces til stor irritation for alt og alle.

Det hele ender med at han møder Jennifer Lopez, som er den eneste der lukker lige så meget lort ud som han. De bliver gift, og skilt, og gift igen, og så vistnok skilt. Indtil nu har ingen anmeldere levet længe nok til at kunne fortælle hvad filmen ender med.

Flemse
Skuffende diarré-scener...

LÆS MERE  THE DAY BEFORE TOMORROW    er en katastrofefilm der – som navnet antyder – foregår i dag. Når biografgængerne har sat sig, rulles lærredet pludselig op, og der er frit udsyn til parkeringspladsen bag biografen. Dette skal alle nu sidde og kigge på i 5 lange timer, inden de bliver sluppet løs.

Industrial Light and Magic har stået for alle effekter i denne film, hvilket vil sige ingen. Det er filmhistoriens første, men næppe sidste film, som er lavet uden budget.
Niller
HVOR KAN JEG DOWNLOADE DENNE FILM???
LÆS MERE  

Alexanderband