Vi Sælger for Mørkets Hersker

Sargool-kæden er en sammenslutning af onde, uafhængige ejendomsmæglere, der udbyder villaer og lejligheder i hovedstadsområdet indenfor en lang række meget forskellige stilarter: helt fra Black Metal til Speed Metal, Death Metal og Symphonic Grindcore.

Tænker du på at sælge din lejlighed? Vi slagter en ged i den til ære for Satan, og snart er boligen solgt, vupti.

Vil du købe? Den klarer vi. Hvad er dine ønsker? Skal der være malet på vægge og lofter med nonneblod? Intet problem. Vi overtræder de Ti Bud i lejligheden før du flytter ind. Vi begærer vores næstes okse. Det er der ingen af vore konkurrenter der gør. Men vi er kolde i røven.

Sargool kæden er den eneste kæde hvor du kan være sikker på ikke at købe en Kristen lejlighed. Skulle det ske får du alle pengene tilbage inden 14 dage. Satanisme er for os at gøre som man har lyst til. Herunder at prutte under bruseren. Det er sjovt og det svupper. Prøv det. Satan vil elske dig for det. Nej vent. Hade dig.

Hvad betyder Sargool?
Ikke en skid. Vi syntes bare, at det lød ondt: Sargooooool.

Hvis man f.eks. havde en onkel, der hed
Sargool Jensen, ville det være en ond onkel.
Tænk lige på det.


En vifte af finansieringsmuligheder
Vi finder ud at at finansiere dit køb på en måde, som passer lige præcis dig og dine ønsker. Med et SatanLån, betaler du hver måned dobbelt rate, til gengæld bruger vi dine penge på at brænde gamle norske stavkirker ned og tegne pentagrammer på mure på Nørrebro. Vi lover. Alle pengene går altså til et ondt formål.
Du kan også helt komme udenom at låne, og købe en af vores gratis boliger i Rold Skov. Her kan du bo i et træ og svinge om dig med tohåndssværd og gå i lædervams. Den slags kan Jesus ikke lide. Han er i det hele taget med imod Rold Skov, så hvad venter du på ?

Service og salgsindsats i top
I Sargool ved vi, hvordan vi skal sælge lejligheder, din smatso. Vi forulemper køber, og ofrer ham til Satan. Vi tropper altid op ved din lejlighed iført ligsminke, slips og et smil. Det var sådan, Peter Norvig blev stor, og vi bliver de næste. Vi sjasker din lejlighed til i 9 % mere gedeblod end vores nærmeste konkurrent. Vi spiller dødsmetal på guitarer, der ligner økser. Vi gør alt. Og vi gør det med knogler.
Ring til os i morgen, og vi vil servicere dig til helvede. Sådan er vi bare. Vi har nemlig øje for det unikke i Sargool.


Sjældent udbudt lejlighed

På Islands Dødsbrygge, nær Kraniebanegården og Tivoli of Eternal Horrors, ligger denne lille perle af en hadfyldt lejlighed. Mørk og uvenlig fordelingsentré fører over Vindebro ind til Kitchen Of Souls og Stuen. Fra stuen adgang til soveværelse, hvor der er god plads til at svinge om sig med tohåndssværd. Herfra også udgang til altan, der er velegnet til at voldtage nonner og synge salmer til Den Onde.

Soveværelset fremstår komplet med kiste, alter og kors, hvorpå du kan klynge jomfruer og growle til den årle morgen. Gulvet er behandlet med beskyttelse mod savl.


Køkkenet er nyrenoveret, blodigt og uhyggeligt, og et dystert orgel spiller automatisk når du åbner døren til køleskabet. Her kan du sidde med hele familien og spise lig. Fristet?

Lejligheden ligger tæt på kirkegård, ligkistemagasin og SuperBrugsen, samt en specialbutik hvor alting koster 666 kroner. Køb den nu. Dit svin.