REGNBUE-KAPITALISME       

Alexanderband bad fernis-fabrikanten Collstrop om hjælp til at udgive vores nye plade. Ligesom bandets andre plader, er også den nye ekstremt miljøfarlig.

‘Vi mødes i den forurenede skov… der kommer ikke så mange,’ sagde Hr. Collstrop.

Hr. Collstrop ankom i limousine. Han var nervøs, men forhandlingerne gik godt.

Vi blev hurtigt enige om, at Spånplade-Høvlebænk Records trængte til fernis fra Collstrop. Så når Alexanderbands nye plade kommer, kan den spilles udenfor og i regnvejr. Det vil give salg.Hr. Collstrop så pludselig alvorlig ud, og greb vores hænder:

‘Drenge. Nu må I give mig et råd… mine kunder er alle faldet døde om, så jeg har ingen at sælge til. Fallitten lurer.’

Vi svarede:

Som musikere har vi sympati for dit problem. Vores fans sidder i gamer-stole og er meget tætte på at dø. Derfor har Alexanderband vundet det tyske melodi grand prix, så vi fik nye fans.

Gør som os: Få et nyt publikum i tale.

‘Men hvem?’ jamrede Collstrop.

‘Hvad med LGBTQ+?’ foreslog vi. ‘Alle firmaerne fedter for regnbue-folket.’

‘Genialt!’ bjæffede Hr. Collstrop. ‘Min forurenende virksomhed skal også inkluderes! Jeg gør det med det samme!’Hr. Collstrop greb sin telefon og ringede til sine gode venner i Ondskabens Liga:

‘Er det Carbo fra Union Carbide? Nu skal du høre, Alexanderband har fået en klasse idé.’Telefonen glødede. Snart efter løb Hr. Kabel, chefen for Dansk Kabel Skrot personligt ud til porten og malede regnbue på skiltet.Gutterne på Kommune Kemi sænkede forsigtigt deres logo ned i en tromle med sydende kemikalier, og skiltet kom helt regnbuefarvet op.CEO Niller fra Grindstedværket hævede sin jernlunge op ad siloens væg, og malede en flot regnbue.Nu smilede Hr Collstrop bredt:

‘Vi er lige så velkomne under regnbueflaget som en prut i en rumdragt, men det er ligemeget. Vi har inviteret os selv.’

Alexanderband trak fire lag beskyttelseshandsker på og gav Hr. Collstrop håndslag, og vi skiltes i højt humør.

Og sådan gik det til, at verdens mest dødbringende firmaer fik kulør.

Og at du med køb af den nye vejrfaste Alexanderband-plade også modtager en invalideknallert, en uarbejdsdygtigheds-erklæring, og aldrig skal møde på job igen.

---


       ALEXANDERBAND.DK       


---