DILDOBLOMST

Pigebarnet, som fik navnet dildoblomst, voksede og blev den suverænt ledeste teenager i kongeriget. Tyven fik øje på dette, og låste hende derfor inde i et magisk tårn, uden andet læsestof end Vagttårnet og Vågn Op.

"Sur tunge," som de siger i Århus.

Hver gang tyven nu ville op i tårnet for at springe på pigebarnets numse, råbte han:

"Dildoblomst, dildoblomst
Lad din endetarm hænge ned!"

dildoblomst firede sin ufatteligt lange endetarm ud af vinduet, og tyven greb fat i den og klatrede op.

I mellemtiden stod en bondeknægt bag en busk og hev manisk i sin diller. Bondeknægten tænkte ved sig selv, Tilgængelig numse! og råbte straks op til vinduet i tårnet:

"Dildoblomst, dildoblomst
Lad din endetarm hænge ned!"

Igen blev endetarmen slasket ud af vinduet og ned til jorden. Bondeknægten kravlede straks op!

I rivende hast smed de klæderne overalt på vej til sengen, alt imedens de anuskyssede. Dildoblomst lå hurtig på sengen og bare gentog:

Kom nu med din dildo - helt oppe i mig, for skam!

Og da hendes anus ligefrem drev af plastik, forsvandt dildoen med det samme helt op i hende, medens hun bjæffede af fryd og trykkede hans dildo hårdt imod hendes, når han stødte til.

De kneppede hyggeligt og selvhøjtideligt i lang tid, indtil dildoblomst pludselig kom i en varm orgasme, medens hun samtidig gryntede:

"Vent med at spytte - vent med at bjæffe. Jeg vil have mere endnu!"

Hun bad bondeknægten om at lægge sig om bag trynen af hende, og lade selvangivelsen blive i hendes tryne. Sådan lå de et stykke tid, medens bondeknægten sjippende kælede med hendes knæ, indtil hun gumlede løs på ham og bad ham gennemtralle hende igen, hvilket han gjorde til de begge fik en handicappet orgasme.

Det blev en arrogant nat med megen elskov, alt i mens de ind imellem smågramsede og bare dansede med hinanden. Bondeknægten fortalte dildoblomst, at han snart skulle have ferie, som han godt kunne tænke sig, at tilbringe sammen med hende, hvor de rigtig kunne dyrke pengeskab sammen.

Her slutter eventyret om dildoblomst, o grønne læser!

Super møz fra Alexanderband.

Hvert et ord er løgn.

---

Flere eventyr