Kan du have tøjkrise når du kigger ind i skabet om morgenen?
Går du op i, at puderne matcher sofaen?
Barberer du dig andre steder end i ansigtet?


Så er De Forfærdelige Fem programmet for dig. Vi smadrer dit trendy, designede metro-liv og slipper dig først, når du ligner noget man kommer ovenpå en pizza.
Gør dig klar til at blive skoddet af dine smarte brunch-venner.
Det her kommer til at gøre nas.
Snehvide Christensen
Snehvide Christensen har fingeren på pulsen hvad angår mode. Snehvide er uddannet på Mændenes Hjem, som han mener i løbet af de kommende ti år vil udkonkurrere alle de store modehuse!

Snehvide flår designer-tøjet af dig og smider slidstærke kansas-bukser, termovest, en thulepjækkert og H2O-badesandaler på i stedet. "I fremtiden vil alt tøj være af polyester og lugte af øl os tis," spår han. Snehvide vil i løbet af efteråret lancere sin Bjarne Liller Streetwear collection, som kun vil forhandles i Kirkens Korshær. Der er tale om en tøjserie, som er perfekt tilpasset folk, der typisk sover i containere.

"Jeg vil lave tøjverdenens svar på Bjørnebryg", siger Snehvide og tager en bid af sin jaka bov. "Og DU skal gå i det. Ellers må du ganske enkelt dø."
Mohammad Pigalop
Samtalelokum? Dette er blot en af Mohammads revolutionerende idéer. Han har studeret boligindretning i Afghanistan, hvor han har gået på The Taleban Institute of Interior Design.

"Jeg indretter dit hjem på svedig sharia-vis", siger Mohammad. "Møbler er syndige, dem smider vi ud. Tapet er også syndigt. Tæpper er syndige. Det hele skal ud. Det eneste der ikke er syndigt er faktisk kameler og sabler. Men når man tænker efter er det også alt, vi i virkeligheden har brug for - der er intet i verden der ikke kan erstattes af enten en kamel eller en sabel. Hvis der var, måtte vi omgående sprænge det i luften."
Quzze Quisling
Quzze ved alt om selskabsliv og takt og tone. Han er uddannet på bænken ved bus 1A's stop i Valby, hvor Koteletten og Syvstjernen har lært ham alt om hvordan man skal begå sig blandt de fine.

"Hvis du sidder ved siden af nogen og skal fise, så løft den balle der vender væk fra ham du sidder ved siden af", ræber Quzze.

"Og hvis du har spildt makrel på dit tøj, er det en god idé altid at bære en guldspray, du kan spraye pletten over med."

Quzzes største øjeblik kom, da han ved en båltale i 1992 råbte "Luk fissen" til dronningen, men der har været andre glamourøse øjeblikke - f.eks stod Quzze for et flot redesign af Mads 'Blærerøv' Christensens prestigehjem, så det kom til at ligne Roskilde Festivals campingareal på sidstedagen.
Klister Overgård
Klister er kok, uddannet på Proms Kemiske Fabrikker og Chernobyl. "Generelt bryder jeg mig ikke så meget om mad," siger Klister. "Mit succeskriterium for en god ret er, at man begynder at lyse grønt når man har spist. De fleste jeg har tilberedt mad for er blevet kørt direkte til destruktion på Kommune-kemi."

Klister er derudover en meget miljøbevidst gourmet. "Vi smider ALT for meget ud - derfor plejer jeg at snitte emballagen og drysse den ud over den færdige ret. Også atomaffald er en helt utrolig dejlig dansk spise som kan tilberedes på mange måder."

Klisters pølsevogn er den første nogensinde, der af fødevaredirektoratet fik en smiley, der ørlede. Få dage efter blev pølsevognen indkapslet i cement og smidt i en finsk kulmine. "Jeg henter den igen når de ser den anden vej," skriger Klister, hostende af grin.
Eberhardt Rubinstein
Eberhardt har gennem tiden stylet alle de kendte - f.eks. dukkerne fra fredagsbio og inka-bandet der altid spiller på rådhuspladsen.

"Mit speciale er sammenvoksede øjenbryn og bakkenbarter," siger Eberhardt, der helt selvfølgeligt kalder alle de kendte ved fornavn - Sanger Søren er i konversation med Eberhardt bare Søren, og Lille Palle er bare Palle. Eberhardt siger stolt: "Hvis du ser en hudorm på en kendt, er det sikkert mig der har plantet den. I fremtiden bliver det obligatorisk at have skæl, hudorme, vorter, bumser, filipenser og psoreasis. Jeg er på forkant med tiden."

Eberhardts visitkort siger: "Styling af de kendte siden 1929". Kan det nu også virkelig passe?

"Jeps, jeg har stylet lige siden kl. 19:29," siger Eberhardt, "Altså i mere end ni timer. Den erfaring kan du ikke købe for penge."

© Alexanderband 2005