NYHEDSTAVLE

DEM DER HAR taget alle pantflaskerne, og ikke gået ned med de andre ved samme lejlighed, er feje, og vi skal nok finde ud af hvem I er.

- Bestyrelsen
NÆSTE GANG vi holder juleklip på rådhuset, forventer vi at alle de indbudte møder ædru op. Og dem der kommer nøgne, bliver slet ikke lukket ind .

- P.Refsild
TAK TIL alle de fremmødte til mit jubilæum. Jeg er ked af at jeg lod mortérild hagle ned over jer, det skal ikke gentage sig.

- Karla, Kantinen
ZUMBA OG hans magiske venner underholder ved weekend- stævnet i Løvlund. For 100 kr tryller Zumba selv ret store børn væk for bestandigt. Du læste det her først.

- Hjeljshede
VINSMAGNING Kurset i franske rødvine er flyttet til Tuborg bryggeriet, da vi har fået en fordelagtig aftale. Vinglas skal altså ikke medbringes alligevel.

- Jarl T. 

September 2000  I dette nummer af Foreningsnyt sætter vi fokus på tre af de foreninger
  der har stor medlemstilgang, og som gør sig rigtig godt i pressen.
  Vor succes afhænger af din deltagelse!
  Vel mødt til et vitalt og summende dansk foreningsliv!

 
- Kreds 7, bestyrelsen 

 

 

 

 

 

 

 

bil-sticker til salg ved møderne

KWMT BLEV STIFTET I 1998

Igennem det sidste års tid har der gang på gang været fokus på KWMT: Radio- og TV-stationer har sendt nærmest i døgndrift fra de ofte meget voldsomme sammenstød på Vesterbro. "Tekst-TV ødelægger vores børn" er slagordet, der råbes igen og igen, samtidigt med at en regn af bibler hagler ned over politiets hollændervogne. KWMT's formand er den nu 92-årige sønderjyde Erling Söegaärd, der har erklæret Tekst-tv krig - han har på flere sider nemlig fundet ord som "prostitueret", "alenemor" og "pollental" og set, hvorledes hans 66-årige datter som en følge heraf er blevet kåd som en ilder i løbetid.
 
"Alle midler må tages i brug", har han udtalt, "heriblandt tæppebombning, gasangreb og andagt." Samme Erling Söegaärd blev kendt, da han i 1973 havde en cameo-optræden i filmen "Ornepigen Sussi", hvor han spillede postbudet. Han kan for tiden ses vandrende Sønderjylland rundt med et gigantisk kors af vingummi.

Her ses de Kristne Weekendfædre i kamp mod systemdanmark.
Mødet endte uafgjort. De mødes i næste uge, hvor de Kristne har brug for alle 3 points, hvis de vil med til slutrunden næste sommer i Flensborg.

FVF BLEV STIFTET I 1776

og nedlagt umiddelbart efter - da Vognmandsruten dengang endnu ikke fandtes og derfor ikke udgjorde en reel trussel mod det danske samfund. I 1970'erne kom der igen gang i planerne om en forening mod denne uhumske og barbariske måde at krydse storebælt på, og snart var FVF danmarks 204. største forening med både unge og gamle og syge og gale medlemmer.

I 1989 blev hele verdens søgelys rettet mod Vognmandsrutens Fjender, da deres opstand på torvet i Korsør blev brutalt knust af Schlüter-regeringen.

Billeder af et modigt medlem af FVF gik verdenspressen rundt, og han blev et symbol på manden på gulvets kamp mod Vognmandsruten. Kun ni år efter blev Vognmandsruten lukket, men dette har ikke på nogen måde kastet vand på bålet: i dag er FVF så stor som nogensinde, og deres krav er så radikalt som altid: nedlæggelse af Vognmandsruten med total og tilbagevirkende kraft.

Det enlige, heroiske medlem på billedet er i dag begravet i 22 sammentømrede kister langs Hærvejen, hvor folk kommer og lægger roser og tisser.

 

DKG BLEV STIFTET I 1987

Oprindeligt var der flere foreninger samlet under paraply-foreningen "Gravplynderne" - Gravskænderne, Gravplyndrerne og Dansk Firmaidræt. 

I dag er det hele samlet i DKG, som har afdelinger over hele landet. Her ses Stakroge-afdelingen på sidste års bytur til Poetszsch via Jelling - smilet skyldes adskillige timers lig-gramsning i den gamle danske hovedstad. Hvert år afholdes en marathon-krænkelse, hvor der krænkes uafbrudt efter de internationale regler. Der kæmpes i disciplinerne højdysse, urne, kapel og familiegravsteder. Midt i billedet ses Kurt Flemseboe, der sidste år formåede at krænke Kong Kheops, hvilket er uofficiel verdensrekord. DKG er en forening, der ligger placeret komfortabelt i overhalingsbanen - godt på vej til at blive Danmarks største og med rygter om fusion med Venstres ungdom

. 

Hvis du efter din død gerne vil krænkes, eller du ønsker usømmelig omgang med dit lig - kan du skrive til foreningen, og de vil sende dig de fornødne formularer.