VM for Pensionister igen i år en kæmpe succes

Nok en gang har vi en storslået succes i hus, og det allerede før legene er helt afsluttede. Pensionisterne har dystet knaldhårdt i discipliner som kværuleren pr. læserbrev.

Konkurrencen om at køre langsomst i bil er jo altid tilløbsstykket, og dette år blev disciplinen vundet overlegent og i flot stil af et forholdsvist ukendt par. Dommerne var ikke i tvivl:

"I år har vi et klokkerent vinderpar. Der er virkelig tale om en pragtpræstation hér. Gertrud og Ditlev Olsen trak en bilkø på intet mindre end 33 km efter deres Mazda 323, og holdt en gennemsnitsfart fra Storebæltsbroen og helt ind til København på 40 km/t!!! Som en finesse kørte de med højreblink hele vejen. Dommerne lagde yderligere point for stil ovenpå denne i forvejen imponerende bedrift, da det viste sig at de fleste af bilisterne der var fanget bag ægteparret Olsen i timevis, var på vej til bilmesse i Forum for at se på sportsvogne".

Parret er totalt nyt i international olympisk idræt, og de bragte guldet hjem til Danmark på trods af at være fælt undertippede i forhold til storfavoritterne fra Portugal og Estland, der som bekendt kører troldmandsagtigt ufatteligt dårligt i bil.

Gertrud og Ditlev har fået alvorligt blod på tanden, og nu da de er i byen, vil de deltage i disciplinen "Kø-dannelse ved billetluger".