NU HAR VI HALVANDEN MILLION HITS – HOLLAND SKAL BETALE
Alexanderband kom, som alle ved, til verden i 1991 e.kr., og lige siden da er det gået støt ned ad bakke for bandet. Vi har tabt Melodi Grand Prix flere gange end Helge Engelbrecht. Vi er mere foragtede og bespottede end skod-inkabandet på Rådhuspladsen. Og vi er mere bitre over det end Jon fra Popstars.

Vi hader kort fortalt alt og alle i verden, specielt mennesker og dyr.

Fejlklik
Ikke desto mindre er det nu på tide at fejre, at halvanden million mennesker har klikket forkert i deres søgen efter det hollandske mongol-band Alexanderband:
www.alexanderband.nl
(Een orkest voor verstandelijk gehandicapten)

– og i stedet er havnet på vores hjemmeside.

Og hvordan vil vi så fejre det? Jo. Fra nu af vil Jesper, Sune og Esben lægge stilen om og kun spille hollandske mongol-schlagere på xylofon og pauke. Vi vil fra nu af kun spille koncerter i Veldhoven og opland, og Tissefyren og Store Patter Betyder Undskyld vil blive udskiftet med mongol-versioner af Kumbaya og De Sneuwvals. Og vi bliver ved til I allesammen tigger og beder os om at komme tilbage igen og blive som vi var før. Subsidiært, til Ny Alliance stopper os.

Gæstebogen
Så her er en bøn til alle vores fundamentalistiske danske fans: gå ind på Alexanderband.nl's gæstebog, og fortæl de gode hollandske mongoler at de må tage et nyt navn, fordi der i fremtiden kun kan være ET hollandsk spasserorkester – nemlig os. Foreslå dem idéer til nye navne: F.eks. Helma Van De Put-players, eller Kim og Hallo. Blandt de bedste forslag vil der blive trukket lod om et større parti "Ungeren bli'r" T-shirts som vi har erhvervet til spotpris.

Så kom i gang! Her er linket:

Hollandske Alexanderband

Hilsen fra...
ALEXANDERBAND 2007

BESØGENDE NR. 1.500.000 KLIKKEDE IND
FRA STOFANET AALBORG
D. 25. MAJ, 2007 KL. 23:28