• Træt af at snige dig ind gennem elektriske hegn?
  • Træt af at flygte fra rasende bønder?
  • Træt af at skænde i regn og kulde?

Alexanderbands skænd-en-hest service giver netop nu dig og din familie mulighed for at opleve sjov og anderledes hesteskænding i jeres eget hjem. Aldrig mere snige sig ind over elhegn for at nå frem til en sløv hoppe. Aldrig mere løbe fra rasende bønder bevæbnet med høtyve og haglgevær. Den moderne familie skænder hjemme, skænder længe, og skænder grundigt.

Nedenunder kan du se en række af vores mest populære heste-modeller. Skriv NU og modtag vores produkter i diskret indpakning.

Bestil inden 7 dage, og modtag en GRATIS stævning til landsretten.
"Skænd mig! Skænd mig!" trygler denne hest.

Bestil for kun 149 kr.
Leveres i anonym, hesteformet pakke.Disse meget realistiske heste vil give dig en skænde-oplevelse ud over det sædvanlige. Skænd igen og igen for 259 kr.

Spring op i akvariet og skænd løs på søhesten. Det er vildt, det er vådt og det er hjemme i din egen dagligstue det foregår!
Kun 149 kr.Ikke spor – du lærer det på 5 minutter

Læg ud med klaps og kærlige ord.

Alt for mange hesteskændere går for hurtigt frem. Tal med hesten, spørg hvordan dens dag er gået, drik en kop kaffe sammen.

Lyt til dyret, vær opmærksom på dens lyster og ønsker....se, sådan ender en god aften for en ivrig hesteskænder.

Hvis denne bunke af dyrekroppe kunne tale, ville den sige: "Skat - var det godt for dig?"

Og til dit spørgsmål, "Gjorde det nas?", ville den sige: "Ja, en lille smule, men kun i starten. Derefter var det bare dejligt."

Får man ikke bare lyst til at rulle sig i denne elskovsbunke af dejlig ådsel??

Alexanderband 2004