I ørkenstøvet omkring Tobruk, på isstepperne ved Stalingrad og i Normandiets 'grønne Helvede' kæmpede de tyske tropper som ulve.

Igen og igen slog Hitlers soldater de talmæssigt overlegne Allierede tilbage. Kun katastrofale fejldispositioner fra de øverste nazister i Berlin knækkede langsomt ryggen på den tyske krigsmaskine, og historien tog sin gang som vi kender den.

Men hvad nu hvis tyskerne - som de flere gange var på nippet til - havde vundet krigen? Hvordan ville Danmark se ud i dag under tysk herredømme?

Det finder vi her svaret på!

Året er 2002. Aksemagterne vandt krigen i 1945 og satte sig mageligt på Europa og Asien. Hitler har ladet sig konservere i eddike inde på De Danske Spritfabrikker, og går i dag knirkende og ganske læderagtig rundt i Djurs Sommerland og skræmmer de små børn.

Livet under nazisterne er priviligeret for vort land som er omdannet til en form for sommerhus-kommune for Herskerfolket mod syd.

Dog er ikke alt godt! Nazisternes forbrydelser i Danmark omfatter:
  • Dansk kulturliv styres af et korrupt fåtal i København
  • Det yderste Højre har krammet på den danske regering
  • En uhyggelig sort bygning er opført midt på Rådhuspladsen for at skræmme os til lydighed
  • Motorveje er ført ud i selv de tyndest befolkede egne af Jylland for at hjælpe Herskerfolket til deres sommerhuse
Danskeren gør hvad han altid har været bedst til: Han skutter sig, prøver ikke at vække opsigt, og tjener i øvrigt ganske fornuftigt på at udleje Zimmer / Rooms.

Helmut bærer en buks fra Dönitz til 30 mia. Reichsmark. Matrostøjet er fra Panserkrydseren Bismarck, og hatten er fra Nørgaard på strøget. City models.Dieter præsenterer sig flot i sin Luftwaffe-uniform til 50 mia. Reichsmark, set i Hennes Und Mauritz.Hvorfor tage til Goa, når du kan tage til Nürnberg? Heinz er enhver pøbels stolthed i sin brune lærredsuniform fra Illum til 20 mia. Gross-Euros. Til uniformen følger en håndtaske med.Så er Jürgen klædt på til at kæmpe til sidste mand! Fra Finmarken til Ardennerne vækker Wehrmacht-uniformen (45 mia. Reichsmark) jubel og beundring hos enhver. Geil!


Så heldige vi er! Vor ufejlbarlige Fører har under trussel om dødsstraf beordret TV-Dänemark 1 til at sende flere afsnit af de populære PANZER-TANTER. I de nye afsnit forsvarer de gamle damer et jernstøberi i en sønderskudt Russisk by mod den fremrykkende Røde Hær. Samtidig oplever de kærlighed, intriger og forviklinger så det basker.
Hvorfor er der ingen der vil se dette program? Det bliver værst for jer selv hvis I ikke snart begynder at blænde op for TV Dänemark's store Reality-satsning.

12.000 singler er spærret inde i en hyggelig lejr, hvor de skal friste hinanden mens kameraerne snurrer.