K o s t   o g   R e a l   S k o o l 

  A   T R I B E   C A L L E D   A S T M A-   O G   A L L E R G I F O R B U N D E T
 

DE ER DEN ENESTE danske posse af emcees, der konsekvent ikke kan få luft. A Tribe Called... har gennem tiderne lavet hits som 'Giv mig så den turbuhaler', 'Teofylamin -- jeg må have teofylamin', 'Bicotide eller jeg dør', 'En eller anden! Skaf Bricanyl!' og 'Spirocort, for satan, giv mig Spirocort eller...'

De er så at sige en omvandrende stak recepter, og flere af dem har fast bopæl på Apotek Øresund på Østerbrovej. Deres tekster handler mest om pollental og husstøvmider, som de gang på gang åbent udfordrer til kamp og ellers disser på det voldsomste. A Tribe Called... barsler med en ny skive, 'Hvorfor stopper du da ikke bare den lede kat helt ned i halsen på mig din stinkende fascist' og handler om det vi alle kender: Man sidder i S-tog ved siden af en mand eller kvinde, der har rørt ved en kat tidligere på dagen, og pludselig kan man simpelthen ikke få luft. Så skal svinet bare dø!

Sådan! Rave on, niggaz!

Vi anbefaler disse CDer
-  'Puds Næse 4 Life' (1997)
-  'Ud Med Det Tæppe' (2000)

  E K S P E R T E R N E    M E N E R :

Poul Frederiksen, Hinnum:
Jeg gik og levede et særdeles begivenhedsløst liv -- indtil den super-lykkelige dag hvor jeg opdagede A Tribe called Astma- & Allergi- forbundet. Siden den dag har jeg været sikker på at inkarnere som noget der:
1) blinker
2) kan komme ovenpå en pizza

De får simpelthen fire stjerner med fra mig. Mindre kan ikke gøre det.


 

Fister:
Hvad ved jeg om hiphop?

 


  Print  Se alle   Næste