E f t e r   S k o o l 

  B U S T A   P L E T F J E R N E R
 

STARTEDE SOM Busta Ståluld, var i et par dage Busta WC-And og er nu endelig blevet Busta Pletfjerner.
 
Busta P. disser dig i freestyle-rim, altmens han fjerner de vanskeligste pletter fra dit sofabetræk. Han rapper gerne om sine penge og sine Ho's og sin hårde barndom i et hjem uden Ariel Futur. Han laver drive-by's og kommer tilbage og fjerner blodet med klinisk præcision.
 
- Den sweater er lige til at smide ud!
 
- Nej! Køb den nye 'Busta Pletfjerner' CD. Læg den i din vaskemaskine. Og se! Pletterne er væk! Og alt dit tøj er blevet til slik!

Okay, det passer så ikke, det med slikket.
Men Busta Pletfjerner er den hårdeste. Og sådan er det bare.

  E K S P E R T E R N E    M E N E R :

EUROPE:
Busta, hvis du nu fik puddelkrøller og stramme bukser. Og en Ibanez elguitar. Og holdt op med at lave hiphop. Og spillede mere i retning af... Nej, Busta, hvis du nu helt holdt op med at være i live, så ville vi synes en del bedre om din musik. Se bare hvor populær TuPac nu er.


 

FLEMZIE:
Som orangutang er man så afgjort i farezonen for at få pletter -- sod, ammoniak, diverse syrer, cola, kaffe, the osv. Busta Pletfjerner hjælper på alt. Mht. til debatten om hvorvidt alt tøj bliver til slik med brug af BP kan jeg sige, at jeg flere gange har åbnet lågen til vaskemaskinen, og at det så bare er fosset ud med labre larver. Så jo, der er noget om snakken.

 


  Print  Se alle   Næste