EVENTYR JULE-KARAOKE VIDEO & MUSIK

Et juleeventyr
Da russerne i april 1945 trængte frem til rigskansleriet i Berlin, sad Alexanderband 25 meter under jorden, forskanset i beton og spillede meyer med Føreren. Vi var netop blevet færdige med en håndfuld julesange, som skulle bruges til at vende krigen til tysk fordel, og vi fejrede nu det veloverståede arbejde med Lyka-chips og Maoam. Føreren var i opstemt humør og erklærede konsekvent lille-meyer, men der var ikke en skid lille-meyer.

'Nå', kan jeg huske Føreren sige, mens den ene eksplosion efter den anden rystede bunkeren, 'Lad os så få sunget de sange og knust den bolschevisme. Det må være på tide.'

Sammen lavede vi stemmeøvelser, og vi var klar til at møde russerne med sang, da lyset pludselig gik ud. Så skete det. Der gik panik i os. I næste øjeblik var det ikke til at vide hvad der var Las Cola, balloner og hvad der var Fører, og i et anfald af vildskab gav vi os til at grave.

Det lykkedes den dag Alexanderband at grave sig vej til Bodega Lygten i Grindsted, mens Føreren - berøvet sit backing-band - besluttede sig for at blæse hjernen ud.

Krigen var tabt.

Sivert
Længe troede vi disse sange var tabt for evigt. Først i sommeren 2001 dukkede de op igen - de havde hele tiden, viste det sig, ligget i Esbens køleskab bag margarinen. Alexanderband forsøgte nu i en sidste kraftanstrengelse, bevæbnet med disse sange at vende krigslykken og skabe stortysk sejr.

I starten gik det godt. Vi nåede fra Jespers Lejlighed på Store Glasvej 5 i Odense helt ned til krydset, hvor Netto ligger. Så måtte vi, stillet overfor en knusende overmagt, give fortabt og strække våben. Ved de efterfølgende retssager skød vi al skylden på Jespers daværende hund, Sivert.

Alt dette står vi ved.

Umba-Raum
Hvis De vil have en dejlig jul i år uden bolsjevisme, er der kun en måde det kan ske på: spil Alexanderbands julesange for hele familien. Gemmer der sig en bolsjevist i fætter Svenning, vil han spontant eksplodere når han hører vores fanatiske musik. Gemmer der sig en zionist i moster Gerda, vil der ske hende det samme.

Alexanderband vil i nær fremtid skabe et imperium ved navn Alexandrium. Vi forlanger i den henseende umba-raum - store landvidder, hvor vi uforstyrret kan spille vores musik. Når den tid kommer må du hellere være på vores side.

Nu er du advaret.

Glædelig jul.


Alexanderband